Thursday, December 22, 2016

Nothing Much : Just Finished My Block 1 Exam



Assalamualaikum...

ok, hari ni aku baru je habis exam..
exam ape ? exam block 1 utk second year..
yup, basically its my first exam for 2nd year.

so how was it ?
for me,
pathology and pharmacology
was a bit 'okay'
compare to microbiology.
and also forensic... -__-

seriously, i screwed up my microb really bad.
tak tahu knape weih..
i think bcoz of mindset..
aku dh set dlm otak aku bahawa
microb sgt susah..
thats why aku rase mcm susah... :'(

psal forensic plak..
its the last paper.
and yes.. its 'last'
so lpas paper microb,
aku dh rase kecewa,
and dh terkena last paper syndrome.

and tahu2 jelah last paper syndrome tu cam mane.
hhhmm.. aku mmg tak study langsung tau.
the whole day... -_-

only the night before the exam,
which was yesterday night,
mase tu je aku start baca skit2.
tu pun baca bodoh2 je.
bukan hafal pun.. :(

then tadi..
the exam was like shit.
aku tak tahu lah boleh lulus ke tak.
satu je aku mintak.
pls lah lulus smua subjek !
aku tak nak fail weihhh... :'(

__________________________________

oh by the way,
hi ! apa khabar... haha
sorry, emosi aku celaru gile.
sbb tu lah, bukak blog je,
trus luah psal exam... -_-

as you should know,
i am now already finished my 1st block
of second year... alhamdulillah.

and yeah..
aku masih hutang lagi psal story first year aku.
and also my life in India..hmm..
ntah bile aku boleh story.

i'll try my best to do it today or tommorow inshaa Allah.

skrg aku kat umah nenek aku.
tgh letih gilerr..
biaselah, baru habis exam kann..

speaking of habis exam,
hari Jumaat inshaa Allah,
me and my friends nk pergi jalan2 .
3 hari 2 malam.. katne ?
hehe... stay tuned...

nnti kalau ade mase aku update inshaa Allah..

eleh kau ni.
tak habis2 bagi harapan palsu cam tu.
ckp nk update. nk story.
tapi tak pernah tunaikan janji kau. hm

weih... sorry lah..
tahu2 lah life aku cam ne weh.
hhmm.. tolong lah paham >.<

tapi yelah.
mcm sedih plak kan kalau tak story dlm ni.
kat india,
aku pernah jalan2 3 tempat dh stakat ni.

mangalore (dgn family),
Bangalore (with a friend),
and Karkala (with 9 friends)..

and now coming soon tmpat baru pulak.

kalau ade mase,
"and ade mood",
aku try update psal smua ni ye.
supaya time tua2 nnti,
boleh lah aku baca balik,
smbil tersenyum mengenangkan
zaman lalu dan kenangan di India..
hehehe...

klah. done typing for today.
see u again soon, inshaa Allah..


2 comments:

  1. Haii.. akak ada x senarai buku yg diperlukan untuk 1st year mmmc

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai jugak.. ^_^ er, ade tu ada... tapi camne nk bg kat awk ye ? can you contact me pls... +91 9108768390

      Delete