Saturday, February 27, 2016

Aku Masih Wujud

Assalamualaikum...

pergh... tajuk mmg takleh blah kan?
tapi mmg betul pun... haha

aku update ni, just nk bg tahu,
aku masih wujud...

omg, lame giler tak update blog weii..
the last time aku update ialah
apabila aku masih berada di rumah,
and masa tu before aku pergi India..

and now ?
i'm in the future already ! hihi..
yup... dah 5 bulan aku kat India... :')
seriously, cpat gile masa berlalu.

okay, i know, aku hutang byk giler story nie !
i wish i can tell each and every meaningful story !

tapi nk buat mcm mane, life kat sini busy gile kot.
serious, sgt2 busy.....

so, ape crite ni ?
mcm mane aku boleh update entry ni plak ?

actually, aku baru habis exam !
yeayyyyy... !
thats why aku ada mase 'skit' utk
update bloggie...

but then as i said,
i just wanna inform that i'm still exist.
so, any interesting story
about my life in India and stuff,
i'll tell later in the next next entry inshaa Allah.

serious, byk bde aku nk crite.
banyak sgt2...
dlm mase 5 bulan, mcm2 telah berlaku weihh

so sblum aku blah,
just nk gtau...

aku skrg masih ade di India..
tadi baru habis exam...
physiology viva...
now aku kat rumah nenek aku.

say what ? rumah nenek ??

yup.. rumah nenek aku kat India. hihi
okay, yg ni pun inshaa Allah aku
try utk story in the next entry ye...
so, stay tuned... hihi

so yeah...
i think i got to go now..
see you soon, inshaa Allah..
bye2 ! ;-)



No comments:

Post a Comment