Thursday, March 20, 2014

Result SPM ku... :')




Assalamualaikum..

hari ni, 20 MArch...
hari yg dinantikan oleh semua
calon SPM 2013... :')

ok, actually sy dh tulis dah post pasal mde ni.
panjang2 sy tulis crite tntang ape yg berlaku.
tapi bile bace balik, mcm bosan je.. -__-
last2, saya just simpan dlm draft,
and buat yg baruu... hihii

so Sab ? mcm mane ?
kau dpat brape result ??

alhamdulillah...
saya dpat 7A ! :'D

ya Allah...
seriously, aku mmg btul2 tak percaya aku leh dpat 7A..
why ?

hello, tengok lah result trial saya dulu cam mane..
trial dulu aku dpat 2A je kot !
like seriously, mmg mustahil sgt nk dpat tinggi...

sejujurnya,
bila aku ade kt dalam dewan tu,
aku rase cam... hhmm...
straight A ? sgt mustahil...
so, maybe just dpat 4 atau 5 A's je kot..

yup. mmg itu yg sy fikirkan.. 4A je...
tapi sape sangka kan?
alhamdulillah... :')

tyme mase first2 dpat tahu,
perghhh... mmg terkejut sgt2 !
tanpe dipakse,
air mata ku mencurah2 tanpa henti !
sy nangis dan nangis !
sy btul2 tak percaya sy dpat 7A!
 ya Allah... seriously, ini adalah satu keajaiban.. :')

so, hows your feeling Sab?
bagi laa ucapan skit... hihi

hhmm..
alhamdulillah, the first thing i felt is syukur.
bersyukur sgt2.. walaupun xdpat straight A's,
but for me, 7A tu dh byk dah tau tak!
igt senang ke nk dpat .. huhu

aku rase cam...
berbaloi sgt...
ape yg aku usaha selama ni... :')

tapi kan, serious aku ckp,
semua nie adalah satu keajaiban.
sbb aku yakin sgt, tyme aku jwb exam dulu teruk kot.
mmg teruk sgt... -___-

alhamdulillah, mungkin berkat restu ibu bapa kot.
yup, bde ni mmg sgt penting !
restu dan doa drpd ibu bapa serta guru.
bagi aku, tu jelah yg paling penting...

tapi kan, aku rase bersyukur sgt...
sbb aku dh buktikan pada semua org !

aku dh buktikan bahawa....
budak yg weird,
kuat main,
kuat bercinta,
suke duduk sorang2,
budak kelas kedua jerrr
pun boleh cemerlang...

alhamdulillah, bersyukur sgt sbb
dpat buktikan pada mereka2 yg slalu memandang remeh pade sy.
ehh, byk tau tak!
rmai yg suke pndg remeh pde sy.
yg menghina sy... hhmm.
alhamdulillah, Allah maha ADIL.
Allah dh tunjuk dah dkat mereka... :)

klah.. tu jelah kot nk luah...
ohya, before i end my post,
lupe nk bagi tahu..

saya dpat 7A kan?
dah ape yang B ? hehe

okay, Physic saya dpat B+
Chemistry saya dpat B
and Addmath saya dpat C+

ok... addmath laa yg sedih skali.. :(
sayang kot... if dapat B kan best...
physic pun same. hhmm.. pdhal mgkin bole dpat A- dah.

tapi walau ape pun, sy tetap bersyukur.
sangat dan terlebih bersyukur!
thank you, Allah... :'D

before i end my speech..
i just wanna say that.....

ok, this is it...
result dah dpat...
and now, the REAL life after spm will start.

lepas ni bila smbung blajar,
 i will stay away from my parents...
terpisah dgn kawan2....
and i should berdikari.... :(

oh no... aku takut sangat2 nk masuk alam baru ni.
seriously, i'm homesick
rase cam tak sanggup je nk pisah ngan family.. ;'(
tapi... nak wat cam mane kan...
this is LIFE...
and life must go on.... :')

akhir kata,
wish me luck in my life k..
aku tahu, mcm2 cabaran yg aku akn hadapi lepas ni.
tak tau lah, aku akan tabah ke tak... :(

klah, done typing....
once again,
alhamdulillah... thank you Allah... :'D



No comments:

Post a Comment