Thursday, February 20, 2014

Happy 18th Birthday to Me !



Assalamualaikum...

Alhamdulillah...
hari ni, 20 February....
genaplah 18 tahun sy hidup atas muka bumi ni.. :)

alhamdulillah, kerana Allah  masih memberi nyawa padaku,
untuk menikmati segala nikmat yg diberiNya..
walau kadang kita alpa dan lupa padaNya,
namun Allah takkan sesekali lupa pada hambaNya.. kan? ^_^

okay... what to story today?
hehe... actually i'm feeling kinda different today.
why? i dont know why... -_-
maybe sbb sy dh 18 tahun kot? haha.. *doppasa*

biarlah.. anyway, aku nk story morry skit.
about what happen theese few days before my birthday.
OMG. beberape hari kebelakangan nie, mood aku teruk giler kot.
i mean, seriously sgt teruk!
aku asyik nangis.. rase nk marah.. rase cam putus asa.
yup... putus asa dlm segala hal.. :'(

tak tau knape...
yg paling teruk skali nangis ar.
ntah knape, aku asyik nangis tak kira tempat.
dlm kereta, dlm bilik, dpan kawan2.. argh.

seriously, i have a terrible stress..
about everything!
and tetibe hari Selasa aku jatuh sakit..
demam.... :'(
sedih giler...
but thank god, hari ni aku dh sembuh sepenuhnya.. ^_^
alhamdulillah....

okay, birthday girl,
memandangkan ini bufday kau,
cepat lah, make a wish!
err.. i mean, bagi laa kate2 semangat ke..
or kata2 ucapan.. hehe

baiklah....
sejujurnya sy masih tak percaya.
bahawa umur sy dh 18.
like seriously man,
cepat giler masa berlalu...
saya sedar yg sy dh smakin tua.. -_-
dan smakin byk lah cabaran yg akan sy hadapi..
tapi nk buwat cam mane kan..
nak tak nk, smua org pun akan jadi makin tua gok op.
dan sy perlu sedar tentang satu perkara yg sgt penting.
smakin tua diri kita, smakin dekat kita dgn kematian. right?
kita tak tau bila kita mati..
we just have to prepare.. always being prepared.. :)
saya tahu, sy ni manusia biasa je.
byk melakukan silap dan dosa.. :(
so, sbgai warga yg sdg meniti usia ni,
saya harap sy dpat cuba ubah diri sy ke arah kebaikkan.
ubah diri ini menjadi lebih baik...
senyum lah... dan buat lah org tersenyum..
terutamanya ibu bapa kita.. :)
selagi kita masih bernyawa, buat lah org sekeliling kita hepy
dan bahagia bersama kita... :)
okay... ape lagi ea yg sy nk berkata-kata?
err.. okay, i'm oficially 18..
so ini bermakna aku dh boleh tengok movie 18sx..
what the hell ? say what ?!?
hahahaha... gurau jelah.. >o<
takkan kot... gile ke ape... saje je nk tambah dosa.. -__-
ok, what else i want to say?
hhmm.. sambutan birthday??
err.. hello. i'm 18 okay... dah tua dah..
rase nye tak perlu kot smbut2 birthday bagaii..
malas ar... pegy makan kat luar je pun dh cukup. hehe
tak perlu lah kot, beli kek, beli hadiah tuu smue..hihi
akhir kata, thanks sgt kepada smua yg wish bday kat saya..
nak2 orang2 istimewa yg hantar msj kul 12 malam.. hehe
antaranya, Vanessa, Safika, Zainal.. and sape lagi ea? lupe dah. hihi
and special thanks to my beloved one...
for making me happy in my birthday... :) siapa?
ade lahhh.. hihihihi... biarlah rahsia... <3




No comments:

Post a Comment